Miért kell egy honlapot kereső optimalizálni?

Miért válassz minket?

Online keresőoptimalizálás oktatatóanyagunkban lépésről lépésre el fogjuk neked magyarázni érhetően és egyértelműen mindazt, hogy milyen változtatásokat, illetőleg miket kell végrehajtanod ahhoz, hogy weblapod gyorsan a Google találati lista élére kerüljön és stabilan ott is maradjon. A keresőoptimalizálás nem egy-két hét, hanem folyamatos munka, tehát légy türelmes, de ígérem hogy a munkád előbb-utóbb meghozza a fáradságot, és a Google találati lista első  10 helyezett közt leszel!

Érdekességek

A Google folyamatosan frissíti algoritmusát, melyeket általában be sem szokott jelenteni, és ezért van az pl. hogy a weblapod helyezése ugrál, de ne ijedj meg, még akkor sem ha egy-egy kulcsszóra mondjuk az első oldalon voltál, és több  napig az első százban sem vagy benne. Várj 5-7 napot, és ha még ekkor sem realizálódik a helyezésed, akkor már biztosan Google büntetést kaptál.

A Google több fajta büntetést is kiszabhat, egy-egy kulcsszavad helyezése jelentősen visszaesik, esetleg több kulcsszó sem szerepel az első száz találat közt. A legrosszabb az lehet, ha a teljes oldalad kitiltja a találati listáról. Ekkor véleményem szerint nem is érdemes ezeket az okokat megvizsgálni, és javítani, mivel több időt vesz igénybe, mintha egy új weboldalt csinálnál.

Mindettől ne aggódj, ha pontosan betartod az online SEO – keresőoptimalizálás oktatóanyagomban leírt lépéseket, és az alapján optimalizálod a weblapodat, akkor nem történhet ilyen kellemetlenség, csak légy türelmes, és ne akard hogy a weboldalad egyik napról a másikra a Google találati lista élére kerüljön. Ez egy hosszú folyamat, valakinek akár több évre is van szüksége ehhez, de segítségemmel ez az idő jelentősen lecsökkenthető.

Friss hírek

A Google a legnagyobb algoritmus frissítését 2018. július 9-én élesítette, mely a Speed Update”, azaz „Sebesség frissítés” nevet kapta.

Ez az algoritmus a weboldalak mobilra optimalizált gyorsaságát figyeli, és előrébb sorolta a mobilra optimalizált weblapokat, melyek megfelelő sebességgel töltődnek be.

Ezt itt le tudod ellenőrizni: Ellenőrzés

Az első és legfontosabb, hogy az asztali keresések esetén a Google továbbra is az asztali gépeken mért sebességet veszi alapul, itt tehát nem várható semmi változás ezen algoritmus alapján a helyezésekben.

A Google 2018. augusztus 1-én ismét egy nagy algoritmus frissítést vezetett be, mely sok nagy elől elhelyezkedő oldalt negatívan, míg másokat pozitívan érintett.

A legutóbbi Google algoritmus frissítéssel kapcsolatban Danny Sullivan elmondta a lényeget összefoglalva:
– az alapalgoritmus módosult széleskörűen
– a hátraeső oldalak nem büntetést kaptak, hanem amelyek megelőzték, azokat jobbnak talált a Google új algoritmusa (tehát nem büntetés)
– ha jól akarsz szerepelni legközelebb az ilyen frissítéseknél legyen az oldaladon remek tartalom. És ha tudni akarod mi az olvasd el a Google manuális ellenőreinek készült útmutatót.

Olvasóink és az oktatásban részt vevők véleménye:

Nagy Ádám – Zalaegerszeg

Már több online tanfolyamot elvégeztem, mely a keresőoptimalizálás és a látogatottság növeléssel kapcsolatos, de ilyen egyértelműen, és ilyen egyszerűen még senkitől nem kaptam tájékoztatást, valamint itt teljes új dolgokat tanultam.

Futaki Csilla – Nyíregyháza

Engem eddig egyáltalán nem foglalkoztatott a keresőoptimalizálás, de az Önök által nyújtott online keresőoptimalizálás tanfolyam révén szinte minden tudás nélkül elértem azt, hogy az oldalam 4 hónap alatt a kulcsszavaimra az első tíz találatban volt.

Balogh Géza – Sopron

Félve iratkoztam fel az online keresőoptimalizálás tanfolyamra, de nem bántam meg, mert valóban megértettem mindazt, amit abban leírtak, és így az oldalam szépen jön felfelé a Google találati listán. Köszönöm!

Iratkozz fel most akciós áron online SEO - keresőoptimalizálás tanfolyamunkra!

Online keresőoptimalizálás oktatásunkon nem fogsz mást kapni, csak is amire szükséged lesz ahhoz, hogy az oldalad a Google és egyéb kereső oldalak élére kerüljön!

Megbízhatóság

Gyorsaság

100% garancia